"Бойко, на царя бодигарда,
върна ни на световната карта.
На Шипка той устоя,
Конституция да измисли успя
и затуй надавам възторжен вик,
че Бойко просто е велик.
Прощавайте, с алкохола прекалих,
затуй задръжките свалих."
standartnews.com/balgariya-politika/vezhdi-na-svetovnata-karta-sme-blagodarenie-na-borisov-411611.html
© Георги Todos los derechos reservados