"Аз съм Нютон, аз съм Айнщайн,
ти си роб на Путин, ти си сатана,
какво ми се перчиш с тоз комбайн,
стига си подпомагал руската страна!
Какво ми пука за производството родно,
да го спасим на рубладжиите е изгодно!
Селските ни стопани трябва да се разорят -
сал тъй от Путлер българите ще се спасят!
Ти си говорител на кремълския сатрап,
аз съм крайно прозорлив, аз съм ербап!"
Транспортният министър казал, че проблемът с вноса на украинското зърно е руска пропаганда.Това осмивам.
https://www.mediapool.bg/ministarat-na-transporta-problemat-s-ukrainskoto-zarno-e-ruska-propaganda-news351486.html?fbclid=IwAR2WAKofpOAfri2Te52knCTfd6nh1ViDPRNlT6xPdr6J1-xdozN9NGq31uk
© Георги Todos los derechos reservados