1 may 2013, 19:47

Откровения 

  Poesía » Filosófica
434 0 0

Простичката мисъл -

че във всичко има смисъл...

това ни трябва днес,

сега...

Малко търпеливост,

във всеки Бог се е подписал...

и добрите

откровения...!

© Някой Си Там Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??