ОТКРОВЕНИЯ
Всъщност това е като терапия…
Всъщност тук разбираш колко си сам…
Съществуваш единствено ти. И душата ти.
В този свят излишно голям.
Разбираш колко смешна е суетата ти…
Не се нуждае истината от коментар…
Живее и диша, дори без ласкатели!
За да пали пожар след пожар...
Сам се раждаш. И сам си умираш.
Далече от всички безлични тълпи…
Животът е дълго и трудно себе намиране…
Крие смисъл, дори да боли…
Всъщност тук разбираш колко си малък,
но и колко голям…
Границите на своята вяра,
на надеждата… и любовта…
© Нина Сименова Todos los derechos reservados