26 dic 2008, 19:48

Откъде накъде? 

  Poesía
451 0 0
Хм, докато те създавах пред мен,
ти изпъкваше като плакат.
И знам какъв е твоя цвят,
защото те познавам тъй добре.
И защо се налага да питам,
откъде-накъде да ми липсваш,
нима аз наистина искам
да си дам шанс да опитам?

Ах, колко време ще мине,
докато своите очи в теб намеря.
И знам къде вътре в нея
оставих си последните години.

Аз рискувах да те забравя,
но от себе си ли да скрия
двубоя, в който се бия,
за да те наоколо оставя?

Не, изобщо не осъзнавам,
че да те изгоня не мога,
въпреки че се боря
малко свобода да притежавам.
И защо се налага да питам,
откъде-накъде да ми липсваш,
нима аз наистина искам
да си дам шанс да опитам?

© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??