6 feb 2010, 20:03

Отново 

  Poesía » De amor
557 0 1

                ˜•♥•˜

 

И ето, отново сама останах аз,

без теб съм сега.

И ето, отново виновна бях,

без теб не мога аз.

И ето, отново те искам,

без теб ще остана аз.

Какво се случи?

Загубих те!

И ето, отновo късно сетих се,

но без теб ще остана...

И ето, отновo съжалявам аз.

Какво се случи?

Завинаги загубих те...

И ето, ти при мен няма да се върнеш,

но краят ли бе това...

Кажи ми -

не ме мъчи...

И ето, напук правим си,

но грешка ли е?

Ще бъдем ли пак един с друг?

Кажи ми -

не ме мъчи...

Отговор ще има ли

или всичко ще остане така...

До мен ли ще си?

Кажи ми -

не ме мъчи...

Но знай, отговор ще чакам АЗ.

 

                 ˜•♥•˜

 

 

© Деница Стаменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Деничке,много бързаш.Опитай най-напред с по- къси стихотворения.В стихът освен идеята,която искашда внушиш на читателя,трябва да има музика,да е приятен за четене.Дерзай!Можеш.
Propuestas
: ??:??