Жадни чувства
сричат радостта.
Истини косите си разпускат.
Две съдби
разплитат се в Една.
Сънища танцуват със предчувствия...
Тихи стъпки.
Сбъдната мечта.
Горски ягоди и ланшна шума.
Имам всичко.
Имаш ме сега!
Вечността отново ни целува!
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados
(Благодаря за признанието на моето стихотворение!)