Без думи останах, без глас съм дори,
животът замина си, а с него и ти.
И търся те вече, остал аз в безкрая,
не си толкоз далече, ала дали ще узная,
Дали си желала да си ти със мен,
или си се чувствала просто във плен?
И пусто е вече, край мене не си,
човек ли съм още, живот ли си ти?
© Ян Тра Todos los derechos reservados
Ми... нема...
Изпипвай си нещата брат ми.
Ритъма ти е шит честно казано.
Просто чети, чети, чети и възприемай.
За добро го казвам наистина(повтарям го, защото съм гледал какви кубинки следват след подобни изказвания).