Отново сам по улиците крача,
събирайки сълзите на сърцето си,
отново сам под сянката на здрача,
търся грешките във себе си.
Отново сам във спомените плача,
мрачни и зловещи истини,
търся отговор на следната задача:
- До нея винаги ти бил ли си?
Аз всичко от себе си дадох,
жертвах се и бях ти прислуга,
но никога не те предадох,
нито заминах със друга.
А ти не ме ли обичаше,
и как се влюби в друг,
това на нищо не приличаше,
но сбогом мила, бях до тук.
© Todos los derechos reservados