Някога влюбена бях
в едно наивничко момче
което не беше много красиво
нито много умно,
но знаеше как да ме зарадва
в тъжния момент.
Но днес разбрах още
влюбено е в мен
Не знам защо
този факт ме плаши
преди време
чувствата си на страна оставих
и приятелството ни приех
плаша се от факта
за неговата
мъничка любов.
© Еленка Гишина Todos los derechos reservados