Ах,ето ни отново, сякаш нищо не е било...
Нищо не се е променило... Защо?
Отново заедно...
отново с Теб...
Веднъж се появи и завинаги остана...
но жадувам за промяна...
Не искам Ти да си с мен...
и да ме държиш в своя плен!
Изгубена...
потънала...
сякаш в огромен водовъртеж...
Навсякъде сенки... без лица...
и малко по малко избледняват без следа!
© Бояна Петрова Todos los derechos reservados