Отразена в очите ти
Съществува ли обич такава,
от която се раждат звезди,
от която морето припява,
озарено от лунни лъчи?
Съществува ли обич такава -
по-красива от изгрева нов?
Като огън, оставил жарава -
във душата най-силният зов!
Съществува ли обич, която
моя ден преобръща във рай?
Нежна обич дълбоко в сърцето
като пролетно слънце през май!
Съществува ли обич такава?
Не, не питам, аз знам, че си ти.
Друга обич на мен не ми трябва,
отразена е в твойте очи.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados