14 mar 2007, 8:44

ОТРОВА МОЯ 

  Poesía
519 0 3

        ОТРОВА МОЯ

 

Изгаряща, болезнена отрова си ми ти

И страдам аз по тебе, мили мой,

От моята изтезана душа пак вали ,

Онзи потаен и нежен порой.

 

Отрова моя, отвътре ме изгаряш ти,

Но аз ще те пия отново и отново.

Без дъх останала, проливам сълзи,

Сълзи изплакани за теб, отрово!

 

Отрова моя, безпощадна си ми ти

Погубваш всяка надежда за живот.

Но и ме лекуваш, когато ме боли,

Макар и със студени капчици любов.

 

Отрова моя, течеш по вените ми  ти,

Из цялото ми тяло се лееш нощ и ден,

И колко те обичам, и колко ме боли,

Когато в хладните нощи не си до мен!

 

 

© something else Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??