Не зная какво е любов.
Знам какво не е:
Събуждане в шест
и готово кафе.
Бърза целувка на входа,
общо дете.
Общи сметки,
обща постеля, плътно перде
и секс в неделя.
Очи, които
гледат през теб...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados