Хвърчат
годините нататък,
към други нови светове.
И там зад
хоризонт - оттатък
ухаят други светове.
И друго
слънце там ги грее,
и друг е сигурно светът.
Под друго
було зрънце зрее
и мойто име те четат.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Трогнат съм! Честит 24 май!