Отварям аптека!
Лекувам души!
Рецептата проста
всяка болест руши.
В малки и големи опаковки
дарявам хапчета ЛЮБОВ!
Имам шарени целувки
и дизайнът ми е нов.
Хайде! Идвайте свободно!
Всичко си е наше! Родно!
:) :) :)
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados