Хора - празни и тъжни,
с лица - емотикони;
размазани от дъжда маски
и усмивки от учтивост.
Настанили зимата в
душите си износени.
Не, не искам да съм като тях.
Искам да съм дъщеря на слънцето
и да раждам утрото навсякъде.
Искам да съм цъфнало глухарче
и да умирам, танцувайки със вятъра;
Да раздавам усмивки с шепа лято
на хора с бучка лед вместо сърце.
Да заключвам зимата в стихове
и да танцувам заедно със теб.
Птичките греят, небето пее, а слънцето е толкова синьо! ^^
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados