ОТВЪД
Ключ за душата изковах –
там скрих мисли потайни.
Оставих голите слова –
мост за близки и незнайни.
Днес съм рицарят на път –
водя Санчо с мене.
Ето – стигнахме отвъд,
а светът студен е.
© Мимо Николов Todos los derechos reservados