18 abr 2011, 9:18

Отвъд 

  Poesía » De amor
826 0 5
Очи в очи. Ръце в ръце.
Гърди в гърди. Сърце в сърце.
И устни впихме.
Двама полетяхме,
дори в отвъдното стигнахме
и в лоното Аврамово до мен те сложих.

"Прости, крилете счупих аз,
за да сме вечно в неговата власт."

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??