P = 3,14
На земното притегляне
Моята сила
единствено може да противодейства.
Летя,
когато си поискам.
Но принципите отсъждат –
цинично е
да съм нахална
откъм претенции
за Живот.
По-важното било
да мислим
как да преборим и умъртвим
смъртта.
Другото било
губене на време.
Или литературна измислица.
© Андриана Спасова Todos los derechos reservados