25 ago 2010, 22:39

Пациент № ∞ 

  Poesía
657 0 2

не вярва в Хипократовата клетва

в скалпела се моли

нали и него някой ден няма да пощадят

ръцете със скалпели

 

ръбовете им не затъпяват с годините

утробата им чист формалин

хладна неръждаема стомана смърт

 

казват, така се умирало в XXI век:

на легло не, а на маса

© Деймиън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??