4 jun 2009, 22:37

Падам... 

  Poesía
476 0 0

Падам... протегни се

и ми дай ръка.

Падам... измъкни ме

ти от пропастта.

Падам... ти спаси ме,

не искам да умра.

Падам, погледни ме,

виж в мене любовта!

Падам, моля те, хвани ме,

протегни спасителна ръка.

Губя се, ти намери ме,

изгубена да съм, не ща.

Падам... и умирам бавно...

отново съм сама...

Ах, не знаех, че била е

тъй мъчителна смъртта!

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??