Обвито в тъга и самота е сърцето ми.
Лицето ми се смее, ала душата ми кърви.
Как винаги до тука стигам, че да страдам
за невъзможните мечти.
Как винаги неподходящия избирам,
да страдам, сякаш е съдба. А как искам
нежно да те гушна, да бъдеш с мене тук
и сега. Липсваш ми повече от всякога и
толкова боли. Сърцето ми от болка се
разкъсва и се дави във сълзи.
Понякога отричам любовта си, "не си за мен"-
всичко в мен крещи, ала видя ли те, всичко пак
се преобръща и душата ми започва да лети.
Че няма да съм с теб добре го зная, ала тази
мисъл толкова боли, когато в някой виждаш
всичко, което толкова си търсил ти преди.
Ще страдам, ще плача, ще смея, ще ми мине,
ала дотогава ще боли.
За мене ти ще се останеш по-красив,
дори от моите мечти.
© Йоана Todos los derechos reservados