Пак ли, госпожо
Любов Разбийс`ърцев(н)а,
нещо скроихте
или сърцата
разбити... за нов порив
благословихте?!...
Както твърди се —
разбито сърце чрез
любов се изправя,
та — помогнете
му, а то Вас винаги
ще благославя!...
© Стоян Минев Todos los derechos reservados