3 ago 2007, 10:59

Пак обичам 

  Poesía
651 0 1
Отново мога да обичам,
в любов да се вричам.
Отново копнея
и истински се смея.

Ти се появи във онзи слънчев ден
и ме хвана за ръката,
поведе ме към небесата.
Погледнах в твоите очи
и видях любов неземна.

В очите с цвят на карамел се влюбих аз,
и помни - ще те обичам до сетния си час!!!

© Мария Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ето,така повече ми харесваш!Поздравче!
Propuestas
: ??:??