И когато слънцето се скрие
сам, сами оставаме в нощта,
нявга млади бяхме ние
и щастливи от това.
Времето ограбващо отлитна,
като птица бягаща на юг
искам с нея да политна,
но закотвена оставам тук.
А нощта се спуска неумолимо,
не пита искаш ли я или не,
вътрешно крещя неудържимо
и душата ми в конвулсии се тресе.
Не искам да съм тук, сега,
не искам пак да съм сама,
не искам и да те държа,
затова те пускам пак на свобода...
20.11.2010г.
© Марина Стоянова Todos los derechos reservados