Пак се влюбвам
Пак ли се влюбвам,
не трябваше ли да съм уморена вече
от несподелените чувства
и мокрите възглавници вечер?!
Пак ли се влюбвам?
И то точно в теб?!
Защо ли се залъгвам,
че със тебе ще вървя напред?!
Стигнахме далече,
но това е краят.
Приятели добри сме вече,
а любовта ти аз желая!
Отново чувствата ми не ще са споделени,
сигурно отново ще боли.
И как "приятел" да те наричам,
когато моята любов си ти?!
Ще тръгна отново по пътя,
пълен с болка и мечти.
Не съм сигурна, че ще успея
и че нова болка няма да си ти!
Поех по пътя вече,
не знам дали до края ще го извървя,
но този път съм убедена,
че си заслужава да вървя!
© Елена Филипова Todos los derechos reservados
И успех!!!