Да се приспособявам не умея
и скоро ще изчезна като вид.
Летящоромантично все си пея.
За мене храмът още не е мит.
Но ми остава малко да лудея.
Главата блъскам си от зид във зид…
Спаси ме, Боже – да не доживея
въздигането на Спарта във хит!
© Росица Танчева Todos los derechos reservados