Палави лъчи
разкопчават мъглата
с топли пръсти.
…
Вятърко ревнив
танцува с дъгата
нецелуната.
…
Докосват плахо
облаци разрошени
голи върхове.
…
Целуват тихо
рими непогалени
спящи стихове…
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados