Палаво ми е, ами сега,
кой ли ще го отнесе?...
На кака сложих на игра
аз на столчето яице,
а тя дори не го видя...
Ех, че е наивна кака,
и направо полетя,
а и взе да... кудкудяка...
27.07.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Благодаря ти :0))