11 sept 2012, 23:06  

Паметник на турските терористи 

  Poesía » Civil
402 0 0

Трябва да разрушим паметника на турските терористи.

Хайде, събудете се най-сетне, българи националисти!

Как може на убийци на майки и деца паметник да издигат?!
Нашите политици не могат нивото на Айнщайн да достигат.

 

Събуди се от сън, народе заспал!

Уж си жив, а се държиш като умрял!

Разрушете тоя паметник чешма!
Разрушете на злото тая стена! 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??