Че в този алчен панаир
продават се или купуват
от плът до употреба шир
с полуизказаната дума.
И в тази шумна суета
в която нищо не разбираш,
върти се в кръг до днес света
все в този кюп на панаира.
© Иван Христов Todos los derechos reservados