(шантасмагория 32)
музика:
http://vbox7.com/play:f11022e2
Пара, пара, парадуемся
Параболата ми
парашутира в
Парагвай, а
параноята ме
парализира по
параграф 22. Бях
паралия
парапсихолог с
парабел, когато
парапетите и
параваните ме
паразитираха.
Паранормално е да
парадирам с
парадонтозата на
паралелопипеда.
Парадоксално -
парапланерът ми е над
Парамаунт, а
парадигмата ми - в
параклис с
парафин край
Парангалица.
„мерси боку”.
Поиграй си с още пара-думички:
парацетамол
парасол
парафирам
паралич
паратиф
парастас
пара
парА
парафразирам
парантеза
парастаксис
параметър
параход
паралакс
© Ангел Todos los derechos reservados