Дали е крайна лудостта,
когато радваш се, че страдаш?
Да нямаш страх от пропастта,
макар летейки да пропадаш.
Иронично ли е да се влюбиш
в омразно- дразнещ екземпляр.
Печелиш ли и като губиш?
Красавица си или звяр?
© Валентина Петрова Todos los derechos reservados