Гневя се от продажните ни политици.
Докога чужди сили ще обслужват те!?
От субсидиите партийни дават парици,
защото "елитът" е властолюбив и менте!
Вместо българското лидерите да защитават,
вместо за националния интерес да милеят,
вместо с тези пари най-слабите да оцеляват -
политиците гледат сал на изборите да успеят,
без да се замислят за от това последиците даже,
но на кого от туй му пука, няма кой да ги накаже!
alterinformation.wordpress.com/2014/08/17/89491485/
© Георги Todos los derechos reservados