Из моловете, като пеперудки,
прелитат прелестни създания.
Разчитат на дълбоките си глътки,
изпращат най-първичните послания
разкрили деколте и секси кълки.
Превърнали прахосването в занаят
ловджийки са със лична мисия -
Да хванат жертва - задължително богат -
заложили на еротична визия,
идеалът е за тях мъжът-примат.
Не искат много, само да угажда,
на техните капризи и да харчи.
Жената майка е, тя бъдещето ражда,
но тези, същите, със друго са кантарче
и всяка мисъл за това досажда.
На лъскавото фенки-фанатички
продават чувства, плът, душа във брой.
Не знаят даже и какво, но искат всичко!
Естествено, за екстрите си плаща той,
но получава във замяна секси... кучка...
Да, моловете са магически магнит.
Момичета там чакат на сергия,
продават себе си на всеки паразит
щом може да плати, щом е от тия,
които са от търсения вид.
*****
На плажа, чичка, със шкембе и ланци,
до него тя, прилича му на внучка,
но в еротичните й пози, стойки, танци,
личи добре тренираната кучка,
която никога... не си пропуска шанса...
20.11.2020.
Георги Каменов
Вдъхновено от творбата "Мечтанието на една" Блондинка "" с автор dansyto (Данаил Таков).
Благодаря за вдъхновението на Данаил.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Такива неща не ме впечатляват. Извън профил, не четя. Блокират ли ме, уважавам решението им, и повече не поглеждам към творчеството на дадената личност. Жалко е, че има такива, които обичах да четя, но... решението е тяхно.
Бури в чаши вода!
В реала са тези, които могат да ни потопят, тук е само илюзия.