Каква съм –
колко съм красива,
дали съм тъжна,
дали обичам
заливащите звуци на смеха?
Кой пази извора потаен
на мойте ласкави слова?
докоснали се с песента,
обредна тиха клетва –
поднесена като молба.
© Елена Бързева Todos los derechos reservados