Пее радостта
на сънливата тъга
приспивна песен...
И като листа
ронят се съмнения.
Танцува есен...
Пали мечтата
съчките на спомени.
Камина-вяра...
И във душата
светличко и топло е.
Смъртта изгаря...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados