Сърцето пее!
Капеща вода
от ледниковите потоци на душата.
Дърветата
подемат песента
и слято,
небето и земята се завъртат във любовен танц.
Дъждът плющи!
Светът замира!
Сега се чува само песента!
И тихо свирене.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados