Пейте и танцувайте, мухи
над туй, що тук така смърди.
Че в леглото ми полегнал е мъртвец.
И приживе не беше хубавец,
но сега се е разложил и изгнил,
като грозно бебе се е свил.
Това съм аз, не се чудете,
ами с веселите танци продължете.
Само моля, пейте шумно вие,
пък дано трупът ми някой да открие.
(хи-хи, смешки)
© Михаил Костов Todos los derechos reservados
За пореден път ще кажа: Браво, Мишо, както винаги е точно, ясно и конкретно, изпълнено с емоция и с ясно показани чувства. Бива си те в писането, какво повече да кажа