31 jul 2009, 13:54

Пенсионерска мечта 

  Poesía » Civil
1326 0 11

Всеки слънчев ден на плажа

носи радост и забрава, 

носи веселба и смях

и от нищо нямай страх!

 

Слънце топли от небето,

пълно е с вода морето, 

плуваш колко ти е кеф

и не плащаш нито лев.

 

Че в морето има, знай,

кубици вода без край,

не ти трябва душ горещ,

вместо крушка, свети свещ!

 

В лятото ще се намери

радост и за пенсионери,

ех, отпуска се сърцето

там, на плажа край морето!

 

Нека топли дни да има!

Нека да не идва зима!

Пенсионер ли си, мечтай

лятото да няма край!!!

 

 

© Ракина Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??