Искам те сега, веднага!
Ела при мен и остани.
Забрави какво залагаш
в тази игра на любов и лъжи.
Не искам да ми казваш нищо,
не искам да те имам дори.
Ти загуби вече всичко
и в очите ти различен блясък гори.
Аз убих блясъка стар,
промених погледа в тези очи.
Сега гориш в своя пожар
и съм сляпа за твоите молби.
Не ме обичай и не ме търси,
недей дори ме връща в съня.
Миналото в теб дълбоко зарови
и живей в реалността.
Но не го забравяй, Господи недей!
Който го направи е обречен,
втори път отново да го изживей
и втори път в капана е въвлечен.
Отново да обичаш се опитай,
запали огъня в своята душа.
Но моля те, не мен обичай-
в моята е само пепелта.
© Малена Todos los derechos reservados