17 nov 2014, 18:26

Пепелник 

  Poesía
547 0 0

Направих

пепелник от зъби

на спомени

с кариеси.

Сега са беззъби!

А аз започвам

отначало

с гипс и длето.

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??