28 oct 2004, 19:52

пеперуда 

  Poesía
1231 0 0
Гледах те как се променяш в пеперуда
ти пърхаше наокoлo с твоите красиви крилца
Погледнах в страни
и ти се запали
гледах промяната в теб по начин по който ти никога нямаше да можеш!
Занесох те в къщи
сложих те на стъклото
издърпах крилцата ти
и полсе се смях...

© Ангела Малинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??