25 oct 2013, 17:22  

Пеперуда 

  Poesía
599 0 2

Когато си тръгнеш, за нея времето спира

и когато си тръгнеш, сърцето ù заспива,

тъга цялото ù същество облива

и самонадеяното момиче в черупка отново се прибира.

 

За да се роди от какавидата пеперуда красива,

върни се и разпали душата ù свенлива.

Погледни я, попий с уста сълзата ù горчива

и я накарай да повярва отново в любовта и да е щастлива!

 

Тя те чака едновременно спокойна и нетърпелива

с желание да посвети единствено на теб усмивката красива.

Усмивката, която ще кара дъха ти да спира

и сърцето ти с любов неспирно да залива.

 

НЕ, не се отдалечавай, тя отново се прибира.

До нея застани и чакай, не ù позволявай отново да заспива!

Прегърни я, спри студа, който я залива.

И тогава крилата ще разпери и ще видиш пеперудата красива!

© Сара Сайдъл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много повторения: спира..прибира..Не е нужно римата да е на всеки ред.Но като цяло е нежно,продължавай!!
  • Моля ви да споделите мнението си, защото не съм много сигурна дали нещата, които пиша стават за нещо!
Propuestas
: ??:??