Аз съм пеперудено момиче,
нося пеперудено сърце,
много силно мога да обичам
и докосвам нежно със ръце...
Аз съм пеперудено момиче -
търся нежност и покой,
с трепет думите изричам
"Искаш ли да бъдеш мой?"
Аз съм пеперудено момиче
и изгарям тихо в миг -
никога не се заричам
и изчезвам като вик.
Щом докоснеш ми душата
ще съм твоя до смъртта -
близка, тиха, непозната...
Пеперудена жена...
© Яна Todos los derechos reservados