Пеперудена симфония
Раждам се в теб.
В нощта пеперуда съм...
Два лъча – обречени
за докосване сбъднато.
Два бели гълъба
под чифт крила долетели...
Ноти чувствени,
стонове в акорди излели
симфония на възраждане!
Разтваряй ме цяла
в капки по себе си...
Попивай ме...
До дъно...
Усещащ ли ме в ръцете си?
Възкръснах... дълбоко в сърцето ти!
© Доротея Todos los derechos reservados