Пеперудена обич
в пеперудени стихове.
Пеперудено пишем
за пеперудени мигове.
Пеперудени погледи
в пеперудена пролет.
Летим пеперудено
с техния полет.
Пеперудени трепети
в сънища пеперудени.
Пеперудена нежност
с крила изумрудени.
© Валка Todos los derechos reservados