Летя към теб и минавам
през въздуха като дъга,
разпадната на кръгове,
ставам на петна от златно
и синьо,
полепвам по теб като прах
от пеперудено мляко
и започвам да раждам
слънчеви целувки.
Пеперудено е и мирише на
смокиня.
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados
две пеперудени листа
срамежливо се опрашват