Пеперудено момиче
в сънищата ти към тебе тича,
пеперудено момиче
тичайки крила съблича,
звезден прах в очите те приспива,
с одеяло лунна светлина завива,
клепките ти гали със целувки;
приласкан с любов и със милувки
цялото във тебе се потапя,
целият със него се разтапяш.
...
А преди да дойде утринта,
грабва своите крила
и отлита без следа,
сякаш сън е бил съня!
© П Антонова Todos los derechos reservados
сякаш сън е бил съня!
? аз ли съм написала това? чак и на мен ми харесва!